Levitra Original
Beoordeling 5 van 5 (6 Gebruiker reviews)

Levitra Original – Vardenafil 20m – kopen online zonder recept

Het originele Levitra is een geneesmiddel dat impotentie helpt bestrijden, de aandoening waardoor een volwassen man geen erectie kan krijgen of behouden tijdens de geslachtsgemeenschap. Hoewel het percentage mensen dat aan dit probleem leidt toeneemt, is het voor mannen nog steeds erg moeilijk om er openlijk over te praten, zelfs met hun huisarts.

De aandoening van impotentie is vrij complex, aangezien er veel verschillende oorzaken zijn. Meestal gaat het om een probleem in verband met de pc, maar soms ook om spieren, zenuwen en de bloedsomloop. Het actieve bestanddeel Levitra original bestrijdt eenvoudigweg het effect van deze problemen, en stelt de man in staat een serene en volledig bevredigende seksuele activiteit te hebben. In ieder geval is het belangrijk om met uw arts of apotheker te overleggen voordat u de medicijnen inneemt. 

Voorbeeld enveloppe
Uw bestelling wordt veilig verpakt en binnen 1 dag na ontvangst van betaling verzonden. Hier is hoe de verpakking eruit ziet (echte foto's van het verzonden artikel). Het pakje heeft de afmetingen en het uiterlijk van een normale brief (24x11x0,7 cm), en de inhoud is niet zichtbaar.

Leveringsmethoden
Express levering
Leveringstermijn
4-11 werkdagen
Prijs
€ 14.99
Tracking nummer zal beschikbaar zijn binnen 24 uur na ontvangst van betaling
Internationale levering
Bescherming en veiligheid
Onopvallende verpakking
Garantie van vertrouwelijkheid en anonimiteit
Levering van uw bestelling binnen 21 dagen
100% gegarandeerde levering

Beschrijving van het product

De aankoop van de originele Levitra in België en Nederland is toegestaan zonder dat daarvoor een recept van een huisarts nodig is. Het is echter goed om te begrijpen hoe dit geneesmiddel werkt en hoe het het probleem van impotentie beïnvloedt.

Het originele Levitra behoort tot een groep geneesmiddelen die bekend staan als fosfodiësterase 5-remmers, het proces dat een man verhindert een erectie te krijgen. Simpel gezegd, dit is wat er gebeurt tijdens een spontane erectie:

 • Wanneer een erectie optreedt, begint het bloed sneller te stromen in de penis;
 • De bloedvaten in het mannelijk lid beginnen uit te zetten om meer bloed te kunnen laten stromen, totdat een erectie is bereikt die zo lang als nodig wordt gehandhaafd.

Er kan een probleem ontstaan wanneer het bloed naar de penis moet stromen, en dit is waar de voordelen van de originele orosolubile Levitra om de hoek komen kijken:

 • PDE5-remmers kunnen verhinderen dat het bloed in de vereiste hoeveelheid naar de penis kan stromen, waardoor het verlangen van de man naar een erectie wordt gefrustreerd;
 • Het originele Levitra blokkeert (of remt) PDE5 door de bloedvaten te laten ontspannen en verwijden, zodat het bloed kan stromen. Hierdoor kan een normale erectie ontstaan;
 • De duur van de erectie wordt gegarandeerd dankzij de vernietiging van de remmers die het enzym blokkeren dat de in- en uitvloeiing van het bloed regelt.

Dosering en algemeen gebruik van Levitra Original Vardenafil

De originele Levitra zonder recept is verkrijgbaar in verschillende doseringen van het werkzame bestanddeel, alle in tabletvorm.

De meeste gebruikers geven de voorkeur aan de originele Levitra 20 mg dosering, omdat deze de meeste problemen oplost zonder het risico op teleurstelling.

Het zijn dan de verkregen voordelen en de mogelijke bijwerkingen die mensen doen kiezen voor een andere keuze.

Voorzorgsmaatregelen en mogelijke bijwerkingen

Hoewel het heel gemakkelijk is om Levitra original te kopen, moet u niet overdrijven en bepaalde contra-indicaties niet vergeten die in acht moeten worden genomen om mogelijke bijwerkingen te voorkomen.

Voordat u Levitra online koopt, is het belangrijk dat u medisch advies inwint, met name als u aan ten minste een van de volgende aandoeningen lijdt of heeft geleden:

 • Hemofilie, of bloedingsproblemen;
 • Hypotensie of hoge bloeddruk;
 • Gehoor Problemen;
 • Zweer;
 • Problemen met wazig zien;
 • Retinitis pigmentosa;
 • Hartproblemen (angina pectoris of hartritmestoornissen bijvoorbeeld) of een recente hartaanval;
 • Leverproblemen;
 • Elke misvorming van de penis;
 • Bloedcel Problemen (b.v. leukemie).

Wat de bijwerkingen betreft, is het onwaarschijnlijk dat zich ongewenste effecten zullen voordoen, als goed wordt gelet op de contra-indications van Original Levitra. In ieder geval, deze zouden kunnen bestaan uit:

 • Hoofdpijnen;
 • Zwelling van de handen en voeten;
 • Maagklachten;
 • Duizeligheid;
 • Roodheid in het gezicht;
 • Ademhalingsmoeilijkheden;
 • Pijn op de borst;
 • Onregelmatige hartslag.

Als u een van de hier genoemde bijwerkingen van de oorspronkelijke Levitra ondervindt, moet u onmiddellijk stoppen met het innemen van het geneesmiddel en in eerste instantie kan het drinken van water en gaan liggen voldoende zijn. Als de bijwerkingen ernstig zijn, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Hoe gebruik je Levitra Original Vardenafil

De werkzame stof in het oorspronkelijke Levitra heeft een kortere werkingsduur dan andere impotentie medicijnen: de tabletten worden 25 tot 60 minuten voor de geslachtsgemeenschap ingenomen (andere medicijnen hebben tot 7 uur nodig), en het effect houdt de volgende 4 tot 5 uur aan.

Als het om welke reden dan ook niet nodig is een erectie te krijgen, is er geen risico: het gewenste effect treedt pas op na stimulatie, zowel manueel als psychologisch. Het is in ieder geval belangrijk niet te veel te gebruiken, vooral als u de originele Levitra 20 mg neemt, de krachtigste.

De manier om de pil in te nemen is via de mond, d.w.z. tabletten, met inbegrip van orosolubile tabletten. Als u voor het laatste kiest, is het belangrijk om de pil onder de tong te laten oplossen en niet direct door te slikken.

Er zijn geen specifieke regels over wat te doen of wat te vermijden: het kan nuttig zijn om te onthouden dat, na een grote maaltijd, het effect van de oorspronkelijke Levitra langer kan duren dan verwacht, evenals dat alcohol kan interageren met de effecten van het actieve bestanddeel door ze te verminderen of zelfs te elimineren.

Overdosis en gerelateerde symptomen

Het innemen van meer dan de juiste dosering verhoogt de effecten van een erectie niet, noch qua intensiteit, noch qua duur. Het is daarom belangrijk dat u zich houdt aan de dosering die in de bijsluiter of door uw arts wordt aangegeven.

Als er te veel van het geneesmiddel wordt ingenomen, kunnen sommige van de bijwerkingen van de oorspronkelijke Levitra die hierboven zijn beschreven, optreden. Als de symptomen aanhouden of verergeren, raadpleeg dan een arts.

Interactie met andere geneesmiddelen

Een van de contra-indicaties van Levitra Original is de interactie met andere geneesmiddelen, die de werking van het product op een of andere manier kunnen veranderen.

De soorten medicatie waar u op moet letten bij het gebruik van de originele Levitra zijn:

 • Geneesmiddelen die nitraat bevatten (meestal om hartproblemen te behandelen)
 • Andere producten tegen erectiestoornissen
 • Bloeddruk of prostaat medicatie
 • Geneesmiddelen tegen HIV of AIDS

In deze gevallen is het absoluut noodzakelijk het advies van uw arts in te winnen alvorens de originele Levitra in te nemen.

Behoud

Na aankoop van de originele Levitra in een apotheek, is het belangrijk om het product te bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van warmtebronnen. De ideale temperatuur voor opslag is 25 graden Celsius.

Een andere voorzorgsmaatregel is om altijd de originele verpakking te bewaren, inclusief de bijsluiter.

Het medicijn moet buiten het bereik van kinderen bewaard worden.

Levering

Nadat u Levitra veilig online op onze site hebt gekocht, vindt de levering binnen de kortst mogelijke tijd plaats op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven.

Om uw gemoedsrust en privacy te waarborgen, wordt het pakket geleverd in een anonieme verpakking aan de buitenkant, zodat de inhoud van de zending op geen enkele manier kan worden getraceerd.

FAQ

Hoe lang werkt levitra original?

De werking van het geneesmiddel begint tussen 15 en 25 minuten na de toediening. De maximale piek wordt bereikt tussen 30 en 60 minuten en dit hangt af van factoren zoals de fysiologie van de proefpersoon, zijn fysieke toestand en leeftijd.

Hoe lang houdt het effect aan?

De oppeppende werking van Levitra Original houdt ongeveer 5 tot 6 uur aan. Het kan zowel op een lege als op een volle maag worden ingenomen, maar het effect kan worden vertraagd als u grote of vette maaltijden hebt gegeten.

Waar is de originele levitra voor?

De therapeutische indicatie is de behandeling van erectiestoornissen bij volwassen mannen, d.w.z. het onvermogen om op natuurlijke wijze een erectie te krijgen of te behouden. Het is belangrijk te onthouden dat dit soort medicijn alleen werkzaam wordt na seksuele stimulatie.

Hoe werkt levitra original?

PDE5 is een enzym dat zich vooral in de gladde spieren van de corpora cavernosa van de penis bevindt en verantwoordelijk is voor erectieproblemen. Het actieve bestanddeel Vardenafil werkt als een remmer van dit enzym en zorgt ervoor dat er meer bloed naar de penis in stromen. Dankzij dit mechanisme wordt een volledige erectie bereikt en is volledige geslachtsgemeenschap mogelijk.

Is de originele Levitra veilig?

Levitra Original is een geneesmiddel dat door de Amerikaanse Food and Drug Administration is goedgekeurd en dat een nauwgezette reeks proeven heeft ondergaan waardoor het veilig is en goed wordt verdragen. Het is zelfs een van de stoffen die worden aanbevolen voor mannen boven de 65.

Vanaf welke leeftijd kan het gekocht worden?

Hoewel erectiestoornissen een probleem is dat alle leeftijden treft, mag Levitra Originale alleen worden verkocht aan personen boven de 18 jaar en is het gebruik bij vrouwen en kinderen niet toegestaan.

Waar kan ik kopen?

Levitra Originale kan worden gekocht bij onze goed gesorteerde online apotheek. Bij de aankoop worden uw vertrouwelijkheid en privacy volledig gerespecteerd en het aan u geleverde pakket zit in een neutrale verpakking die de inhoud op geen enkele manier onthult. 

 • Populaire producten
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 per pil
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 per pil
100mg
€ 5.19 per pil
 • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel