Voedingsmiddelen met “superkrachten” voor grotere en betere erecties

Welke man zou niet graag een verbazingwekkende superheld in bed worden, in staat om de hoogste seksuele eisen van zijn partner in de slaapkamer te bevredigen? Maak je geen zorgen… om je doel te bereiken hoef je geen superman te zijn met een cape en bovennatuurlijke krachten – superfoods komen je te hulp!

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee! Het is… super voedsel!

U hebt zeker vaak de zogenaamde “afrodisiacum-voedingsmiddelen” geprobeerd om een toename van seksueel verlangen te ervaren. Wat u misschien niet weet, is dat u een oneindig aantal voedingsmiddelen binnen handbereik hebt die niet alleen uw erectie verbeteren, maar ook uw penis groter doen lijken, zijn volume doen toenemen, en het allerbelangrijkste… uw prestaties zullen uw partner doen kronkelen van genot tussen de lakens!

Veel mannen op zoek naar kracht wenden zich tot de duistere zijde op zoek naar gadgets en toverdrankjes die hen bij de gratie van het internet onoverwinnelijk in bed zullen maken. In de meeste gevallen zijn de resultaten echter teleurstellend, of op zijn minst ver verwijderd van wat zij zich hadden voorgesteld. 

Soms hoef je niet ver te zoeken voor wat er recht voor je ogen ligt

Om seksueel genot te geven en te ontvangen, is het essentieel om de penis stijf te houden tijdens de daad. Maar we weten allemaal dat het niet altijd zo gemakkelijk is als het lijkt om te voorkomen dat het ding als een ballon leegloopt voor zijn tijd. De ergste vijanden van seks zijn sommige van onze dagelijkse gewoonten, zoals minder tijd dan nodig besteden aan rustgevende slaap, leven in een constante staat van stress, of het volgen van een ongezond dieet.

Het belang van voeding voor de seksuele gezondheid

Gezond en gevarieerd eten is niet alleen een streling voor het gehemelte. Het is ook een manier om je lichaam op te laden met optimisme en positieve energie. Als het ook uw doel is om het beste uit uw seksleven te halen, hoeft u alleen maar de volgende voedingsmiddelen in uw dagelijkse menu’s op te nemen:

Bananen

Het is je misschien opgevallen dat tennissers hun kaliumgehalte tijdens de rustpauzes aanvullen met bananen. Kalium is essentieel voor het reguleren van de bloeddruk en zit in vruchten als citrusvruchten, bananen, abrikozen en perziken.

Koffie

Proficiat aan diegenen die zich verliezen in een dampende kop koffie! Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de consumptie van twee tot drie koffie per dag de kans op erectieproblemen met bijna 50% vermindert, dankzij de opwekkende werking van cafeïne.

Spinazie

Dankzij hun hoge magnesiumgehalte zijn ze een krachtige ontstekingsremmer voor de bloedvaten, wat de bloeddoorstroming naar het mannelijk lid bevordert, en u zult ook centimeters in de buikstreek kunnen verliezen.

Antioxidanten

Tomaten zijn niet alleen lekker, maar ook een krachtige antioxidant die celafbraak helpt voorkomen en de kwaliteit van het sperma verbetert.

Groene thee

Sterk aanbevolen om de circulatie te optimaliseren. Zij elimineren ook de aanwezigheid van vrije radicalen.

Andere “wonder” voedingsstoffen om erecties te bevorderen

Granaatappel, in sap of in granen, wordt sterk aanbevolen om ED te bestrijden. Twee keer per week een eetlepel gember is genoeg om het testosterongehalte te verhogen. Kersen zijn een vrucht met een hoog gehalte aan anthocyanen, die helpen de slagaders in perfecte conditie te houden.

Chocolade Plezier van begin tot eind!

We hebben het beste voor het laatst bewaard! Cacaobonen bevatten een grote hoeveelheid serotoninen, die het fysieke en mentale welzijn verhogen – een waar genot, dat je seksdrift tot in het oneindige kan opdrijven!

Tips voor gezond eten 

Een gezonde voeding is van vitaal belang voor de goede werking van alle lichaamsfuncties. In het dagelijkse menu mogen geen essentiële voedingsstoffen voor het lichaam ontbreken. De energie-inname moet worden afgestemd op de verschillende bioritmen van elke persoon. Het is het beste om ’s morgens meer koolhydraten te eten en ’s avonds een licht diner van groenten en eiwitten.

Gezonde voeding is de beste preventie om het risico op toekomstige ziekten zoals diabetes zo klein mogelijk te houden, en om jong en actief te blijven gedurende vele jaren.

  • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
    0
    Uw Mandje
    Uw mandje is leegTerug naar Winkel