Erectie Vitamine D tegen erectiestoornissen: laad uw energie op!

Levende wezens hebben vitamine D nodig om te overleven. Deze in water oplosbare vitamine vervult meerdere taken, waaronder het zijn van de zender die het menselijk lichaam in staat stelt calcium te absorberen, een mineraal dat essentieel is voor de juiste vorming en ontwikkeling van de botstructuur.

Wat is Erectie Vitamine D?

Een stof die essentieel is voor het calciummetabolisme en de bot mineralisatie. Chemisch gezien is het samengesteld uit 4 ringen van koolstofatomen, en lijkt het op de structuur van cholesterolen en steroïden. V-D is een steroïde die door het lichaam op twee manieren kan worden opgenomen: door synthese in de lederhuid of door UV-stralen.

Bij gebrek aan vitamine D zou het volwassen lichaam niet in staat zijn calcium op te nemen, wat leidt tot een degeneratief proces in de botten, aangezien hun structuur afbrokkelt en verzwakt. Breekbare botten zullen eerder breken en pijn veroorzaken. Een tekort in de kindertijd kan leiden tot rachitis.

Vitamine D is niet alleen onvervangbaar voor het metabolisme van calcium. Wetenschappers hebben ook aangetoond dat het een beschermende rol speelt tegen bepaalde kankerverwekkende processen. Personen met een hoger percentage van de vitamine hebben half zoveel kans om aan darmkanker te lijden als mensen die er een tekort aan hebben.

Bij mannen is vitamine D een van de krachtigste remmers van prostaatkanker.

Bronnen van vitamine D: Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Wij hebben reeds gezien dat vitamine D onvervangbaar is voor de goede werking van het lichaam. Hoewel de hoeveelheden die nodig zijn om de machinerie van het lichaam goed te laten werken grotendeels afhangen van de leeftijd en het geslacht van de persoon, zeggen deskundigen dat een blootstelling aan de zonnestralen gedurende een kwartier, ongeveer drie keer per week, voldoende is voor het lichaam om de nodige hoeveelheden op te nemen.

Naast de zon, de belangrijkste bron van vitamine D, kunnen we het ook opnemen via voedingsmiddelen als vette vis, rundvlees, zuivelproducten en eigeel. Tegenwoordig verrijkt de voedingsindustrie producten zoals zuivelproducten en verpakte sappen met extra doses vitamine D om aan de dagelijkse vitamine D-behoeften te voldoen.

Te veel is even schadelijk als te weinig. Probeer altijd voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen om het lichaam optimaal te laten functioneren.

Is de vitamine D die je binnenkrijgt ook echt vitamine D?

We weten allemaal dat vitaminetekort ziektes veroorzaakt. Dit brengt de farmaceutische laboratoria ertoe producten te ontwikkelen die het gebrek aan vitaminen kunnen aanvullen. Ook para farmaceutica breiden hun handel uit met bijna miraculeuze supplementen, die in werkelijkheid niet altijd de vitaminen bevatten die het lichaam nodig heeft.

Het gebruik van deze onwetenschappelijk goedgekeurde supplementen kan een probleem zijn voor de gezondheid van de man, vooral voor degenen die op plaatsen wonen waar zij niet voldoende zonlicht krijgen en hun toevlucht nemen tot deze vitaminecomplexen als een manier om hun vitamine behoeften aan te vullen. De gevolgen kunnen onvruchtbaarheid en erectieproblemen zijn.

Recente medische rapporten verklaren dat een tekort aan vitamine D bij mannen drie keer meer kans op impotentie geeft dan mannen met normale niveaus. Het tekort kan snel worden aangevuld door gewoon in de zon te lopen en orale supplementen te nemen.

Vitamine D helpt bij de productie van krachtige erecties die lang genoeg duren om de seksuele partner volledig te bevredigen. Bovendien zorgt de opname van V-D voor een echte energieboost, wat zich vertaalt in een verhoogde vitaliteit, opwinding en prestaties in bed.

Verwant artikel: Lovegra kopen – Viagra voor vrouwen online apotheek zonder recept

Erectieproblemen kunnen worden veroorzaakt door organische of psychologische stoornissen. Vitamine D draagt in belangrijke mate bij tot de productie van stoffen zoals stikstofmonoxide, die de holle delen van de penis verwijden en uitzetten, zodat bloed kan binnendringen en de penis harder wordt.

Gebrek aan zonlicht beïnvloedt je seksuele prestaties

Je hebt het waarschijnlijk gemerkt. Met de wisseling van het seizoen komt de kou, het landschap wordt wit, de lucht grijs en de temperaturen vriezen. De stemming daalt en de energie ook, maar geen paniek! We hebben te maken met de typische situatie van depressie als gevolg van milieuveranderingen… veroorzaakt door het gebrek aan licht en het daaruit voortvloeiende gebrek aan vitamine D. Nogmaals, voeding en vitaminesupplementen zullen orde en harmonie in uw lichaam herstellen!

Kortom: er is geen reden om aan te nemen dat erectieproblemen kunnen worden opgelost door alleen maar te zonnebaden, hoewel het een voor de hand liggende “hulp” is. Als u een vitaminetekort vermoedt, zoals vermoeidheid, moeheid, gebrek aan energie of gebrek aan lust, is het absoluut noodzakelijk dat u uw uroloog bezoekt om uw batterijen weer op te laden!

  • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
    0
    Uw Mandje
    Uw mandje is leegTerug naar Winkel